Biała kiełbasa pieczona z warzywami w sosie pomidorowym – “Sokołów dla zdrowia seniora”
Podudzia z kurczaka w musztardowo-ziołowej marynacie podane z pieczonymi batatami
Skrzydełka słodko-ostre z nadziewanymi papryczkami jalapeno i świeżą sałatką
Wołowina z sosem sojowym,marchewką i świeżą kolendrą
Pikantne pulpety z indyka w sosie pomidorowo-ziołowym
Pulpety wołowo-marchewkowe z kaszą jęczmienną i warzywami „Sokołów – dla zdrowia seniora”
Pulpeciki wołowe z salsą ze świeżego ananasa i ogórka na kolorowych sałatach
Pulpeciki z indyka w sosie musztardowo-śmietanowym
Schab wieprzowy z parowaru, warzywne tagliatelle i sos jogurtowy z ziołami
Szybka pizza na cieście francuskim
Pieczona pierś z gęsi z zielonymi szparagami
Świąteczna szynka pieczona w czosnku i ziołach
Polędwiczka wieprzowa z czerwoną cebulą
Stek wołowy z krzyżowej z domowym sosem malinowym
Stek w rytmie bluesa, czyli zasmakuj w mięsie marynowanym w Whisky
Wołowina słodko-ostra z warzywami i świeżą bazylią
Pieczona szynka wieprzowa marynowana w musztardzie, z młodymi ziemniaczkami i młodą kapustką w pomidorach
Sałatka z kurczakiem, świeżymi owocami i bakaliami
Tatar wołowy z whisky i sosem sojowym
Pierś z kaczki w sosie pomarańczowo-żurawinowym
Pieczona pierś z kurczaka z puree z buraka, twarożkiem wędzonym i cukinią
Wołowina duszona w czerwonym winie
Plastry schabu z zieloną fasolką
Pierś z kurczaka z mango i agarowymi galaretkami
Pierś z kurczaka z buraczano-szpinakowymi placuszkami
Kurczak curry z placuszkami ziemniaczano-cukiniowymi
Polędwiczka z jelenia z czatnejem rokitnikowym
Pierś z kurczaka w paprykowej kruszonce z kosteczkami buraczanymi
Rostbef wołowy z konfiturą z czerwonej cebulki, gruszką i pesto z roszponki
Domowy burger z sadzonym jajem
Pęczotto z kurczakiem, fenkułem, suszoną śliwką i listkami świeżej mięty