Mazurska Piwnica – odkrycie, które warto mieć w kuchni (i na imprezowej desce :)

Jeśli znacie mnie już trochę, to wiecie, że mam słabość do dobrego jedzenia w słoiku – zwłaszcza, kiedy stoi za nim jakość, smak i fajna historia. I właśnie dlatego totalnie wpadłam po uszy w Mazurską Piwnicę. To marka z Giżycka, która robi świetne rzemieślnicze rzeczy: pasztety, smarowidła, bigos, pulpety i inne dobrocie, które pachną dzieciństwem,

Warmiński burger

Nie wiem, jak u Was, ale dla mnie burgery to największa słabość! Przez soczyste mięso z dodatkami zamknięte w chrupiącej, puszystej bułeczce nie potrafiłam do końca zostać wege 🙂 Łapcie przepis na super wypasione burgery z idealnym mięsem wołowym z Zakładów Mięsnych Warmia 🙂 Smacznego grillowania! Warmiński burger – krok po kroku Domowe bułeczki do