Pęczak z kurkami w kemowym śmietanowo-pietruszkowym sosie
Penne z krewetkami, łososiem wędzonym i suszonymi pomidorami
Sałatka makaronowa z majonezem i warzywami
Zdrowy lunch do pracy, czyli kasza pęczak z pieczonymi Marwitkami, pieczoną dynią i imbirem, czarnym sezamem, siemieniem lnianym i świeżymi ziołami
Sałatka z kaszą gryczaną niepaloną, buraczkami, malinami i serem z niebieską pleśnią
Jaglanka z gruszką i śliwką w czekoladzie
Orzeźwiająca sałatka z pęczakiem i świeżymi ziołami
Kasza jęczmienna z regionalnym piwem ciemnym i swojską kiełbasa pilzneńską
Popcorn z kaszy gryczanej – chrupiący i zdrowy
Kasza owsiana z czerwoną kapustą, marchewką, jabłkiem i – sałatka idealna do pracy
Poranna owsianka ze świeżym ananasem
Placki gryczane z pieczoną dynią, szpinakiem i suszonymi pomidorami
Kuskus z pieczonymi warzywami, świeżą miętą i olejem rydzowym
Kasza jaglana garam masala z polędwiczką z kurczaka i cukinią
Granola korzenna z jagodami Goji – idealna na prezent
Owsianka w towarzystwie twarożkowych kostek z pesto
Pęczotto z kurczakiem, fenkułem, suszoną śliwką i listkami świeżej mięty
Kasza jaglana/roszponka/kozi ser
Kaszotto z trzema rodzajami kasz
Pęczotto z wędzonym pstrągiem i pomidorkami koktajlowymi
Gołąbki z kaszy jaglanej i suszonych pomidorów, zawijane w liście winogron
Gołąbki z kaszy jaglanej z podgrzybkami i kapusty włoskiej
Racuszki z kaszy gryczanej z kremowym serkiem i anchois
Aromatyczny karczek wołowy z kaszą jęczmienną i buraczkami
Kremowe risotto z awokado, suszonymi pomidorami i szpinakiem
Penne z pesto z rukoli z orzechami nerkowca i granatem
Spaghetti ze szpinakiem, gorgonzolą i twarożkiem wędzonym
Makaron z domowym pesto z rukoli, orzechami włoskimi i kuleczkami sera mozzarella
Kremowy makaron ryżowy z łososiem wędzonym
Farfalle z sosem mięsno-pomidorowym